/Ledige stillinger

KANT_bygningskonstruktoerpraktikant_forår2021.jpg

Vi tager altid imod uopfordrede ansøgninger. Send din ansøgning og cv her.

 

Er du arkitektstuderende og søger praktikplads, kan du sende din ansøgning til Lizette Araza Jensen / laj@kant.dk.

 

Er du bygningskonstruktørstuderende og søger praktikplads, kan du sende din ansøgning til Bjørn Krogh Andersen / bka@kant.dk.

 

Ved indsendelse af din ansøgning giver du samtidig KANT tilladelse til at behandle din ansøgning - herunder at gemme den i 6 måneder. Hvis du ønsker din ansøgning slettet inden for de 6 måneder, bedes du give os besked om dette.

Om KANT arkitekter

 

KANT arkitekter har igennem 40 år været med til at sætte arkitektonisk præg på Danmark. I dag tæller virksomheden mere end 80 medarbejdere og har et særligt fokus på at udvikle bolig- og undervisningsbyggeri – vi lever og lærer. Og hos KANT arkitekter vil vi gerne bidrage til, at det sker i de bedste rammer. 
 

Fordi vi lever og lærer
Det er nemlig ikke ligegyldigt, om arkitekturen i en ny boligbebyggelse bidrager til at bringe os tættere på hinanden. Vi har den grundholdning, at de fysiske rammer bør være en åben invitation til at komme hinanden ved, så fællesskab og godt naboskab kan trives. 

 

Tilsvarende har vi et stærkt fokus på at skabe de bedst mulige forudsætninger for trivsel og læring i de skoler og daginstitutioner, hvor vores børn har deres hverdag. De fysiske rammer bør matche de pædagogiske ambitioner. Det handler blandt andet om, at indeklimaet er i orden – så børnene kan koncentrere sig. At akustikken gør, at man rent faktisk kan tale sammen – uden konstant at skulle råbe højere. Og det handler i høj grad også om at skabe inspirerende lærings- og arbejdsmiljøer, hvor der er plads til både fordybelse og aktivitet – og hvor arkitekturen bliver en kilde til inspiration i hverdagen! 
 

Vi har en ambition om – helt bogstaveligt – at skabe de bedst mulige rammer om de steder vi lever og den hverdag, som møder vores børn og unge. 
 

Part of Sweco
KANT arkitekter udgør sammen med Årstiderne Arkitekter arkitektdivisionen i Sweco Danmark, som er Europas førende virksomhed indenfor ingeniørrådgivning og arkitektur med 15.000 medarbejdere og 1.300 arkitekter.

 

Sammen er vi Europas største integrerede arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Som integreret arkitekt- og ingeniørvirksomhed kan vi tage et samlet ansvar for den komplette rådgivning, og for vores projekter fra start til slut – for æstetik, konstruktion, drift, teknik og funktionalitet. Sammen bidrager vi med ekspertise i hele byggeriets levetid.
 

Ved at forene vores kompetencer i én koncern, får vi mulighed for at arbejde tæt sammen med ingeniører på daglig basis, og for at vidensdele og samarbejde på tværs af projekter. Vi deler en ambition om at skabe velfungerende, fremtidssikrede og bæredygtige rammer for menneskers liv.