undervisning / skole
01__skolen_i_sydhavnen_luftfoto_2200x1400.jpg

Skolen i Sydhavnen

Skolen får tilføjet en ny bygning, der både favner vejens krumning i sin runde karakter uden at skabe forside eller bagside, og med en lille rotation sikrer den tydelige kontakt til eksisterende skole og til Den Grønne Kile. For at sikre bedst mulige læringsmiljøer placeres daginstitutionen i stuen, 1. sal og 2. sal med beskyttede friarealer ud mod Den Grønne Kile, og udskolingen i bygningens øvre planer omkring en indre læringskerne for de ældste børn.

 

Beliggenhed / Støberigade 1, København SV
År / 2017-
Areal / 5.000 m²
Byggesum / 202 mio kr.
Bygherre / Københavns Kommune, ByK
Arkitekt / KANT arkitekter / Nøhr & Sigsgaard
Landskabsarkitekt / GHB Landskab
Ingeniør / DOMINIA / Norconsult
Entreprenør / Enemærke & Petersen
Samarbejdsform / Strategisk partnerskab