Trust_2200x1400.jpg

TRUST - det strategiske partnerskab

 

KANT arkitekter er en del af det strategiske partnerskab TRUST. I løbet af de kommende fire år bygger og ombygger vi sammen med vores fem partnere en lang række skoler og daginstitutioner i København. Det sker indenfor rammerne af en omfattende rammeaftale med Københavns Kommune, som TRUST-partnerskabet vandt i 2016.

 

I TRUST har vi samlet arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører og entreprenører under samme tag. Her arbejder vi side om side med bygherre i form af repræsentanter fra Byggeri København.

 

Vi har kort sagt samlet alle fagligheder – og nogle af de dygtigste fagfolk – på ét kontor. Og med det ene formål at bygge fremtidens skoler og daginstitutioner i København.

 

I TRUST deler vi vores viden, vores erfaringer og ekspertise med hinanden. På den måde har vi skabt en ny samarbejdskultur, hvor vi alle tager ansvar for det samlede projekt, hvor vi akkumulerer viden, og hvor vi finder gode løsninger sammen. 

 

Partnerskabet TRUST består af Nøhr & Sigsgaard, Enemærke & Petersen, DOMINIA, Norconsult, GHB Landskab og KANT arkitekter.

 

/ Tag med på tur rundt i København, hvor vi er i fuld gang med at bygge fremtidens folkeskoler.